Over ons

Babette De Vrij is een dame die een sterke werkethiek, ambitie en kennis combineert om samen met u het vastgoed te vinden aan de Costa del Sol dat het best bij u past.

Babette behaalde met onderscheiding haar diploma ‘Master in het Economische Recht’ aan de Vrije Universiteit van Brussel. Kort daarna verlegde Babette haar focus op de vastgoedsector. In 2017 werkte ze als bedrijfsjurist bij Heylen Vastgoed, waar haar interesse in de vastgoedmarkt aangewakkerd werd.

Een jaar later kruiste een nieuwe uitdaging haar pad en werd Babette Legal Counsel bij het beursgenoteerde bedrijf Xior Student Housing. In 2020 kreeg ze de kans om Xior Student Housing te vertegenwoordigen als Project Manager in Spanje.

Dit zorgde voor een heleboel kennis van het reilen en zeilen van de Spaanse vastgoedsector, transacties tussen Belgische en Spaanse vennootschappen alsook de Spaanse taal.

Ondanks een drukke professionele agenda voltooide Babette in 2021 de tweejarige studie ‘Master Real Estate’aan de gerenommeerde Antwerp Management School. In haar Masterproef onderzocht ze de fiscale en successierechtelijke aspecten van een aankoop van een tweede verblijf in Spanje.

In haar vrije tijd is Babette steevast terug te vinden in de Costa Del Sol. Samen met familie en vrienden ontdekt ze al jarenlang de leukste plekjes. Van stranden tot restaurants en de lokale markten, niets is haar vreemd.

Nieuwe toevoeging aan ons team: Sophie Geudens
Bij My Summer Home zijn we verheugd om ons team uit te breiden en u voor te stellen aan onze nieuwe aanwinst Sophie Geudens. Sophie heeft haar de afgelopen jaren volledig ondergedompeld in de wereld van het Spaanse vastgoed. Met haar diepgaande kennis van de Cost del Sol en haar jarenlange ervaring in vastgoedwereld, is Sophie een waardevolle aanvulling op ons team.
Ze begrijpt de lokale markt als geen ander en is gepassioneerd door het helpen van klanten bij het vinden van hun Spaanse droom.

Met hun juridische achtergrond, passie en jarenlange ervaring in de Costa del Sol is er geen betere plek dan My Summer Home om u van A tot Z te laten begeleiden.

Contacteer ons