Plan je bezichtigingsreis

VAMOS

Na lang nadenken, heb je besloten dat het tijd is om die droom van een zonnig toevluchtsoord werkelijkheid te maken.

Wat nu? Nou, dat is waar wij om de hoek komen kijken! We regelen alles van begin tot einde, zodat jij je kunt concentreren op het belangrijkste: het ontdekken van jouw perfecte stukje paradijs.

Dus, hoe werkt dat nou precies? Wel, het begint allemaal met het boeken van je tickets richting het zonnige Spanje. En als je wilt, regelen we ook je verblijf. Geen stress, alleen maar zonnestralen en glimlachen!

We hebben twee soorten bezoektrips om uit te kiezen:

FAST TRIP: Voor degenen die al eens hun tenen hebben gedipt in het Spaanse water of gewoon niet veel tijd hebben om rond te hangen. Met een beetje voorbereiding zetten we alles in slechts 3 tot 4 dagen op z'n plek, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen!

RELAX TRIP: Voor degenen die graag het nuttige met het aangename combineren en hun verblijf willen omtoveren tot een Spaanse droomvakantie. We plannen de bezoeken in de voormiddag, zodat je 's middags de buurt kunt verkennen of gewoon lekker kunt chillen. Laat die sangria maar komen!

Bij ons draait alles om jou en je droom. We willen dat je een goed beeld krijgt van de markt en vooral dat je geen overhaaste beslissingen neemt. Geen zorgen als je de eerste keer niet meteen verliefd wordt op een woning. Soms heeft de perfecte match wat tijd nodig, en dat is helemaal oké! We gaan net zo lang door totdat we de perfecte plek voor je vinden, omdat we geloven dat deze stap in je leven een van de belangrijkste is.

Heb je je droomwoning gevonden? Dan betalen wij je vliegtickets terug!

Dus, als je klaar bent voor een avontuur vol verrassingen en zonneschijn, dan staan wij klaar om je mee te nemen op deze onvergetelijke reis!